Ordonez en Zapata | Unieke wijnen voor de wijnliefhebber Lees online  |  Afmelden
Grand Cru wijnen.nl
     
Nieuwsbrief
22 augustus 2017
 
Prachtig en uniek wit - Victoria Ordonez
De wijnen van Victoria Ordonez zijn gewoonweg uniek in zijn soort. Bush wines hoog uit de bergen van ongekend oude stokken (100+jaar oud).  De wijnen zijn slechts een jaar op de markt en worden nu al geschonken in menig Michelin sterren-restaurant zoals Dani Garcïa (2 Michelin Stars), José Carlos García (1 Michelin Star), La Cabaña (1 Michelin Star), Quique Dacosta (3 Michelin Stars) Abantal (1 Michelin Stars) en dat is niets voor niets.  Zeer kleine oplage en exclusief. Ook de Vivino gebruikers beoordelen de wijn met een 4+ ster

De witte wijnen zijn ongekend fraai en van een ongekend hoge kwaliteit. We voeren deze wijnen exclusief en we hebben vernomen van Victoria dat ze inmiddels ook naar het testpanel zijn ingestuurd van Penin en Parker dus de de komende maanden gaan we hun oordeel horen en geloof ons: deze zal hoog zijn en dat heeft jammergenoeg vaak ook een serieuze impact op de prijs.
 
2016 Bodegas Victoria Ordonez La Ola del Melillero
2016 Bodegas Victoria Ordonez La Ola del Melillero
€ 14,95 € 11,95
Victoria Ordoñez geboren en getogen in Malaga is geen onbekende in de wijn-wereld. Ze is in 2015 gestart om hoog in de herbergzame bergen van Malaga (fantastische) wijnen te maken en dit worden wijnen die in de gaten moeten worden gehouden. Ze staan momenteel al in menig Michelin-restaurant. De La Ola del Melillero (de Golf van Melillero) is een blend van 70% Pedro Ximenez (PX)  en 30% Moscatel uit de bergen van Malaga. Het is een mooie volle niet al te droge witte wijn met een perfect zuurgraad. De wijn is evenwichtig en complex tegelijkertijd,  Een vleugje bitterheid aan einde herinnert ons aan de aanwezigheid van Muscatel en de Ximenz. Kortom de La Ola del Melillero  is een elegante wijn met de elegantie en de versheid van de PX en de zoetheid en de vrijgevigheid van de Muscatel. Bij de beroemde wijnschrijver Hubrecht Duiker is deze wijn zijn Vondst of de Maand in de uitgave van Juli 2017
Meer Info
 
 
2015 Bodegas Victoria Ordoñez Monticara
2015 Bodegas Victoria Ordoñez Monticara
€ 22,95 € 19,95
Victoria Ordoñez geboren en getogen in Malaga is geen onbekende in de wijn-wereld. Ze is in 2015 gestart om hoog in de herbergzame bergen van Malaga (fantastische) wijnen te maken en dit worden wijnen die in de gaten moeten worden gehouden. Ze staan momenteel al in menig Michelin-restaurant. Enige probleem is dat er maar een zeer beperkt aantal flessen worden gemaakt want de wijngaarden zijn zeer klein (kleiner dan 1ha). De MONTICARA wordt verkregen uit de free-run sap welke een hout-opvoeding heeft gekregen van 13 maanden. In het glas is de wijn stuivend en uniek in zijn soort met een lichte kleur met een zweempje goud. De wijn is rond, vol en medium tot full bodied. Zeer elegant en complex. Hou de Monticara in de gaten - deze gaat gegarandeerd grote prijzen in wacht slepen en dan weet de wijnkenner wat er gaat gebeuren met de prijzen.
Meer Info
 
AANBEVELING VAN GRANDCRUWIJNEN TEAM EN GEGARANDEERD DE BESTE PRIJS
 
2015 Bodegas Catena Zapata Alamos Chardonnay
2015 Bodegas Catena Zapata Alamos Chardonnay
€ 9,75 € 8,50
De Alamos Bodega en wijngaarden zijn in eigendom van Catena Zapata. De wijnen die hier geproduceerd worden geleverd aan 57 landen en zijn bedoelt om fraaie value for money wijn te leveren en te tonen waartoe Catena Zapata en Argentinië toe in staat is. Daar dit van Catena Zapata is moet het wel van een hoge kwaliteit zijn en ook de internationale wijn-critici zijn lovend over deze serie. Alamos Chardonnay stelt een lichtgele kleur met groene tinten voor. De neus biedt lichte tropische fruitaroma's met rijpe citrusvrucht en bloemennota's aan. In de mond ontdekken we geconcentreerd appel en perenfruit met tonen van vanille en zoetkruid vanwege de lichte eiken vatlagering. De afdronk is puur en fris. Deze wijn is best jong te drinken maar zal er geen probleem mee hebben indien U hem een jaar of vier kelderrust geeft.  Bodega Catena Zapata wordt gezien als het vlaggenschip van de wijnhuizen in Argentinië. De uitspraak van Robert Parker zegt veel: ‘when all is said and done, Catena Zapata is the Argentina winery of reference, the standard of excellence’.
Meer Info
 
Interessant voor een vriend?
Stuur een tip
& ontvang een waardebon van €10
+31 (0)78 6450615
Twitter
Facebook
Vandaag besteld morgen inhuis ook op zaterdag
  Ruim 1500 soorten wijn op voorraad  
Bestel per fles
  Automatisch sparen voor korting  
Niet goed, geld terug
  Geleverd op dezelfde dag mogelijk
Grandcruwijnen.nl
Rijksstraatweg 24
3316 EH Dordrecht
info@grandcruwijnen.nl
+31 (0)78 6450615
+31 (0) 6 10834396
E-mail opties
Reageren
Doorsturen
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
thuiswinkel waarborg
Veilig betalen
       
De aanbiedingen in deze e-mail zijn geldig t/m 31/8/2017 of zolang de voorraad strekt.
De getoonde acties zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen.
Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden